pop vijf links
logo
pop vijf rechts

poppetje paars


Zorgboerderij Noorderend

 

Gezellige en gevarieerde dagbesteding op de zorgboerderij

Deel uw liefde voor dieren met anderen, geef uw creativiteit de vrije loop of geef uw groene vingers iets om handen. Het kan allemaal bij Zorgboerderij Noorderend in Heerhugowaard. 4 dagen in de week bieden wij mensen met een zorgvraag een ontspannen, gezellige en sociale dagbesteding. Het aanbod van activiteiten is bij ons zeer gevarieerd. Voor iedereen is er wel een passende bezigheid, maar van werkdruk is zeker geen sprake: ‘niks moet’, dat is ons motto.
 

Zorgboerderij Noorderend is voor iedereen toegankelijk

Op de zorgboerderij heerst een rustige, gemoedelijke sfeer. We hebben een gezellige kantine met een invalidetoilet en het erf is verhard. Dus ook als u gebruik maakt van een rolstoel of rollator kunt u zich goed verplaatsen en makkelijk gebruik maken van onze faciliteiten.

Beestenboel
Op het erf staat een volière met grasparkieten en valkparkieten. Verder hebben we er een gezellige beestenboel van gemaakt: cavia's, konijnen, kippen, zijdehoenders, duiven, katten en onze hond Saartje scharrelen lekker rond. Natuurlijk ontbreken onze melkkoeien in de melkstal niet, die in het voorjaar naar buiten mogen. Ook vindt u bij ons stieren en kalfjes.


Lees meer op hun website

poppetje paars


Gezondheid en opvoeding van uw kind

 

Centrum voor jeugd en gezin, voor vragen omtrent gezondheid en opvoeding van uw kind.

Lees meer op hun website

poppetje paars


Tegemoetkoming Kinderopvangtoeslag

 

Voor het aanvragen voor de teruggave van uw tegemoetkoming kinderopvangtoeslag

Lees meer op hun website