Home

Komt u uit de omgeving van Langedijk, Waarland, t'Veld of Heerhugowaard en zoekt u in Heerhugowaard kleinschalige kinder-opvang met een peuter en baby groep ?

Niet weg gestopt op een industrie-terrein of grote woon-wijk maar midden in het landelijk dorp "de Noord" wat gemakkelijk  te bereiken is ?

Waar de buitenschoolse opvang grenst aan de school ?

Waar u graag een stukje voor om rijd om er te komen ?

Wat al ruim 25 jaar bestaat ?

Die al jaren lang een vast team, met ervaren,  leidsters heeft ?

Waar er met de kinderen elke dag op uit wordt gegaan naar b.v. de zorg - boerderij, de winkel, bibliotheek enz.?

Waar we samen werken met  zorg-boerderij "Noorderend", daar de beestjes bezoeken en helpen in de moestuin ?

Waar snel antwoord wordt gegeven op uw vragen en die mee denkt met uw situatie?

Waar de tarieven op maat worden gemaakt en daardoor betaalbaar voor u zijn ?  

Lees dan verder.

Als u voor het eerst te maken krijgt met een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang heeft u ongetwijfeld een aantal vragen waar u antwoord op wilt hebben.

U bent in ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en over ‘Pinkeltje’ of 't Rondeel te vertellen. Sinds oktober 2009 zijn wij, na 21 jaar, verhuisd naar een nieuw onderkomen. Wij hebben de voormalige Rabobank in Heerhugowaard de Noord betrokken. Een mooie, centrale plek in het dorp en vlakbij alle voorzieningen waar we gebruik van kunnen maken: de winkel, de boerderij, de bibliotheek en verder alle mogelijkheden die het dorp ons biedt. 

Vanaf 2010 bieden wij ook buitenschoolse opvang aan in locatie t'Rondeel aan de overkant van Pinkeltje en grenzend aan het schoolplein van de St. Josephschool.

Klik op het logo om het GGD inspectierapport voor Pinkeltje      te openen.

 Klik op het logo om het  GGD    inspectierapport voor 't Rondeel te openen.